Fotos

Fotos de les diferents activitats que ha portat a terme l'entitat darrerament:

" PORTADA PESSEBRE 2015"


" PORTADA PESSEBRE 2014"


" PEDALADES SETMANA MOBILITAT SOSTENIBLE 2014"" XERRADES SETMANA MOBILITAT SOSTENIBLE 2014"


" CRONO ESCALADA AL CASTELL DE TONA 2014"


 

 " Recollida del pessebre 2/02/2014 "

 

" Portada del pessebre 2013 "" Pedalada llarga amb btt SMS 2013 "

" Pedalada curta amb btt SMS 2013 "


" Pedalada carretera SMS 2013 "“ Del Pamir a l'Himàlaia amb btt”

Fotos de l'audiovisual que es va portar a terme el passat divendres dia 27 de setembrei dins de la setmana de la mobilitat sostenible 2013. Travessa feta per Imma Molist i Pep Costa
“ Crono Escalada al castell de Tona amb btt ”

Fotos de la crono escalada que es va portar a terme el passat diumenge dia 16 de juny i dins de la festa de l'esport que organitzava l'ajuntament de tona.
“ Baixada a BCN amb btt ”

Fotos de la sortida que es va portar a terme el dia 24 de març i on vàrem anar de Tona a Barcelona amb btt tot passant per l'Ajuda, Centelles, Cingles de Bertí, castell d'el Clascar, Santuari del Puiggraciós, la Garriga, Granollers i pel costat del congost i del riu Besós fins a Sant Adrià. Un cop a la capital vam fer una paella i a la tarda vam fer un tomb pel casc antic. Tornada amb tren a Balenyà..“ Travesses amb Btt ”

Audiovisual de les travesses portades a terme per diferents socis de la nostra entitat l'estiu passat.
- Camí de Llevant: d'Albacete fins a Santiago de Compostela passant per Toledo, Avila i Zamora entre d'altres. Portada a terme per en Joan Gomez, Manel de Melo, Jordi Pujol i Joan Colomo.
- Camí del Nord: d'Irun fins a Gijon passant per Hondarribia, Pasajes, Donostia, Guetaria, Bilbao, Santander i Ribadesella entre d'altres. Portada a terme per en Lluís Soler, Joan Linares, Sebastià Carmona i Carles Costa.“ Recollida Pessebre 2012”

Fotos de la sortida per tal de recollir el pessebre al cim del Roc Gros. Cal fer esment que aquest dia va fer un vent terrible i un dia no massa bo, però era el primer dia després de la candelera. La tradició s'ha de conservar costi el que costi.

Unió Ciclista Tona . c/ Jaume Balmes nº 57 Pavelló d'esports ( local nº 5 ) . 08551 Tona . uniociclistatona@e-tona.net