Informació
Llicència federativa 2017

La Llei de l'esport estableix, en l'article 23.3, que la pràctica de l'activitat física i de l'esport s'ha d'acreditar mitjançant una llicéncia esportiva amb un mínim de cobertura de responsabilitat civil i d'assistència sanitària. La llicència oficial de ciclisme és la única vàlida per participar en proves ciclistes i té cobertura d’accidents i responsabilitat civil en la competició, en el ciclisme de lleure i en els entrenaments.

Llicències de Cicloturisme

Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a la pràctica del ciclisme com esport per a tots. Adreçada als ciclistes que prenen part a les marxes de carretera i a pedalades de BTT del calendari català. L'assegurança cobreix també totes les sortides individuals o amb el club a Catalunya, a tot l'Estat i a l'estranger (prèvia comunicació a la FCC).

Passos a seguir per la renovació:

- Cal saber quin tipus de llicència volem, el seu preu, cobertures, etc...
- Podeu visitar la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme. http://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=licencia

- MOLT IMPORTANT: per tal de procedir a tramitar i pagar la llicència desitjada juntament amb la quota anual de l’any 2017 (Soci numeràri= 10€ ).

Passos a seguir per federar-se per primer cop:

- Els mateixos passos d’abans però caldrà portar una còpia del DNI i passar el dia determinat pel local de l’entitat ( Pavelló d’esports de Tona, c/ Jaume Balmes 57 local 5 ) per complimentar l'alta de soci i els formularis corresponents per primer cop.

Entreu a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme per consultar preus i condicions.


EQUIPAMENT ENTITAT

Com ja sabeu, fa anys la nostra entitat va fer un equipament oficial però hi ha hagut algunes aportacions, comentaris, etc... que ens l’ha fet replantejar. La Unió Ciclista ha canviat l'equipament oficial, tant d'estiu com d'hivern, per tal de combinar amb els colors del logo. S'ha fet amb colors molt vistosos per que creiem que s'ha d'anar amb roba molt cridanera, i per cert, creiem que ho hem aconseguit d'allò més be. A continuació us detallem els nous equipaments amb el seu preu corresponent. A l'hora de la reserva s'ha de fer una paga i senyal del 50%. De moment, en les properes comandes a baix esmentades, l'equipament està subvencionat una part per l'entitat. Aixó vol dir que el cost real es molt més alt, però la junta ha considerat que l'entitat hi fa una petita aportació a l'hora de la seva compra en aquesta comanda per tal de donar a conèixer la nostra entitat per camins i carreteres de les nostres contrades. Val la pena aprofitar l'ocasió i només dir-vos que hi ha una quantitat mìnima a demanar, si no es així, no es pot fer la comanda.

NOTA: Si es fan comandes fora de les dates assenyalades, recordar que cal sumar-hi el tant per cent de més que subvenciona l'entitat, el cost del transport de la roba entre tots els sol·licitants i el suplement de fabricació de 5 € per peça.

Equipament Estiu - Hivern

Maillot màniga curta amb cremallera curta, butxaca amb cremallera i tira reflectant.
35 €.
 
Jaqueta tèrmica windtex amb cremallera llarga, butxaca amb cremallera i tira reflectant.
75 €.
Culot curt amb tira i amb badana professional
45 €.
 
Culot llarg tèrmic i amb badana professional.
45 €.
.
* Els preus d'aquests equipaments son amb iva inclòs.
Dates de comanda com a molt tard
Equipament estiu
Equipament hivern
* entrega a primers de maig
* entrega a mitjans d'octubre


Per fer les comandes de roba cal:

1. Mirar primer les talles a demanar segons la taula de dalt.
2. Fer un pre-pagament del 50% de la quantitat total al nº de compte: BBVA ES 8601821771100201524774 detallant el nom de.la persona i la talla a demanar de cada peça.
3. Enviar un correu a l'entitat amb totes les dades corresponents del sol·licitant, amb la talla de la roba i adjuntant el justificant de pagament. Un cop s'hagi arribat al mínim necessari de peces es procedirà a tirar la comanda endavant.

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic i ja us contestarem.

OBSEQUI QUOTA SOCI 2013

Com ja sabeu, aquest any 2013 la junta de l'entitat ha decidit donar un obsequi a tot aquell que segueixi com a soci o que és doni d'alta de nou. El regal en concret és una braga de coll logotipada amb el nom de l'entitat i molt maca, per cert. Està a la venda per qualsevol persona que en vulgui una, o soci que en vulgui més d'una, a un preu de 3 € per unitat.


OBSEQUI QUOTA SOCI 2014

Com ja sabeu, aquest any 2014 la junta de l'entitat ha decidit tornar a donar un obsequi a tot aquell que segueixi com a soci o que és doni d'alta de nou. El regal en concret és un mocador pirata amb el nom de l'entitat i molt maco, per cert.


OBSEQUI QUOTA SOCI 2015

Com ja sabeu, aquest any 2015 la junta de l'entitat ha decidit tornar a donar un obsequi a tot aquell que segueixi com a soci o que és doni d'alta de nou. El regal en concret son uns mitjons amb el nom i els colors de l'entitat.Unió Ciclista Tona . c/ Jaume Balmes nº 57 Pavelló d'esports ( local nº 5 ) . 08551 Tona . uniociclistatona@e-tona.net